ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-100ml ΚΑΙ ΑΝΩ

0,00

Μπορείτε να αγοράσετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας σε οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμείτε, ξεκινώντας από τα 100ml ώστε να μπορεί να εκτελεστεί η ακρίβεια η συνταγή του χρώματος.

Η εταιρεία χρωμάτων που χρησιμοποιούμε είναι η Spies Hecker.

Η υφή είναι ματ. Αν χρειάζεστε τόση ποσότητα ώστε να βάψετε μεγάλη επιφάνεια (πχ πόρτα, καπό κ.α.) πρέπει να εφαρμοστεί βερνίκι για ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αν χρειάζεστε ποσότητα τόση ώστε να γεμίσετε με πινελάκι πολύ ψιλή γρατζουνιά που δεν φεύγει με αλοιφή αλλά δεν χρειάζεται βάψιμο, τότε το βερνίκι είναι προαιρετικό.

Η παραγγελία για το παρόν προϊόν μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για την τιμή κιλού του κωδικού χρώματός σας.

Μπορείτε επίσης να γράψετε στο παρακάτω πλαίσιο τον κωδικό του αυτοκινήτου σας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για την τιμή. Η παραγγελία σε αυτήν την περίπτωση θα εκτελεστεί αφού πρωτίστως επικοινωνήσουμε μαζί σας και σας ενημερώσουμε για το πλήρες κοστολόγιο. Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμα κι αν έχετε συμπληρώσει κωδικό στο πλαίσιο, αλλά δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας για έγκριση, θα ακυρώνεται. 

Κωδικός προϊόντος: ΧΡΩΜΑ1250 Κατηγορία: