Τα χρώματά μας δεν συσκευάζονται μόνο σε δοχείο spray ποσότητας 400ml, αλλά μπορούν να παρασκευαστούν και να συσκευαστούν σε μεταλλικές αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες. Η επιχείρησή μας προμηθεύει με χρώματα αυτοκινήτων επαγγελματίες βαφείς αυτοκινήτων στην Ρόδο αλλά και σε όλα τα Δωδεκάνησα επί σειρά δεκαετιών. Κάθε επαγγελματίας βαφέας αυτοκινήτων αλλά και ερασιτέχνης με τον κατάλληλο εξοπλισμό (πιστόλι βαφής, cobresser, αποθήκη κ.α.) μπορεί να προμηθευτεί τόσο από το φυσικό όσο από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας όλα τα είδη βαφής (στόκους, αστάρια, βερνίκια κ.α.) και χρωμάτων μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εταιρειών (ενδεικτικά: Spies Hecker, Duxone, Chamaleon, Body, Novol, Ivat, Xrotex, 3M κ.α.)

Αγοράστε το χρώμα του αυτοκινήτου σας σε οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμείτε, ξεκινώντας από τα 100ml ώστε να μπορεί να εκτελεστεί η ακρίβεια η συνταγή του χρώματος.

Η τιμή κιλού καθορίζεται από τον κωδικό που έχει το κάθε όχημα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καθορισμένη τιμή κιλού. Οπότε η επικοινωνία μαζί μας είναι απαραίτητη ώστε να σας δώσουμε την τιμή του χρώματος αλλά και για να σας δώσουμε σαφείς οδηγίες. 

Πατήστε στην παρακάτω φωτογραφία και θα συνδεθείτε στον αντίστοιχο σύνδεσμο. Γράψ’ τε στο πλαίσιο τον κωδικό του αυτοκινήτου σας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για την τιμή. Η παραγγελία σε αυτήν την περίπτωση θα εκτελεστεί αφού πρωτίστως επικοινωνήσουμε μαζί σας και σας ενημερώσουμε για το πλήρες κοστολόγιο. Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμα κι αν έχετε συμπληρώσει κωδικό στο πλαίσιο, αλλά δεν έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας για έγκριση, θα ακυρώνεται.

Η υφή είναι ματ. Αν χρειάζεστε τόση ποσότητα ώστε να βάψετε μεγάλη επιφάνεια (πχ πόρτα, καπό κ.α.) πρέπει να εφαρμοστεί βερνίκι για ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αν χρειάζεστε ποσότητα τόση ώστε να γεμίσετε με πινελάκι πολύ ψιλή γρατζουνιά που δεν φεύγει με αλοιφή αλλά δεν χρειάζεται βάψιμο, τότε το βερνίκι είναι προαιρετικό.