Τα χρώματα αυτοκινήτου μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις επιφάνειες λαμαρίνας, σιδήρου, αλουμινίου, γαλβανιζέ, πλαστικού, πάνελ κ.α. Αυτό σημαίνει ότι, πέρα από το αυτοκίνητό σας, το μηχανάκι σας και ό,τι άλλο όχημα έχετε, μπορείτε με ασφάλεια να βάψετε, να διακοσμήσετε, να συντηρήσετε, να επισκευάσετε, να ανανεώσετε όσα σας παραθέτουμε παρακάτω. Πολλές φορές το χρώμα βασίζεται σε κωδικό που δεν είναι δύσκολο να βρεθεί, όμως, αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο μπορεί να παρασκευαστεί το χρώμα κατά προσέγγιση και κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας. Όλα τα χρώματα μπορούν να φτιαχτούν είτε σε μορφή μεταλλικής συσκευασίας για όση ποσότητα θελήσετε (ξεκινώντας από τα 100ml) είτε να εμφιαλωθούν σε spray.

Τα γενικής χρήσης spray εφαρμόζονται εξίσου καλά, απλά είναι περιορισμένα ως προς την ποικιλία των αποχρώσεων ενώ είναι λίγο πιο μαλακά λόγω της σύστασής τους. Τα χρώματα αυτοκινήτου είναι ακριλικά, γερμανικά της εταιρείας Spies Hecker, εξαιρετικά ανθεκτικά λόγω της πάστας που χρησιμοποιείται ακριβώς επειδή δεν είναι αυτοκινήτου. Πριν προχωρήσετε στην αγορά κάποιου χρώματος είτε είναι γενικής χρήσης είτε είναι χρώμα αυτοκινήτου ειδικής παραγγελίας θα πρέπει να κοιτάξετε αν χρειάζεται αστάρι. Αν πρόκειται να βάψετε καθαρά, γυμνά υλικά είτε είναι ξύλο, είτε αλουμίνιο, είτε πλαστικό τότε σίγουρα χρειάζεται αστάρι. Αν κάτι είναι ξύλο, τότε χρειάζεται αστάρι υπό προϋποθέσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας κατευθύνουμε εμείς.

Γενικά με τα spray Rodolac βάφετε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και οτιδήποτε δεν χρειάζεται να πεταχτεί, αλλά πιο συγκεκριμένα:

ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ.Α.

τα κάγκελα της αυλής

εξωτερική πόρτα αλουμινίου

εσωτερική ξύλινη πόρτα

τα αλουμίνια (παράθυρα, πόρτες)

πλαστικές καρέκλες κήπου

πλαστικό τραπεζάκι κήπου

σκουριασμένα φωτιστικά

διακοσμητικά αντικείμενα

μπανιέρες

ντουλάπια μπάνιου

έπιπλα δωματίου (είτε ήδη βαμμένα προς ανανέωση είτε

έπιπλα γραφείου

έπιπλα κουζίνας

παιδικές κατασκευές

είδη διακόσμησης εκδηλώσεων