3 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ-ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΑΤΖΟΥΝΙΩΝ

Το πέρασμα του χρόνου, ο δυνατός ήλιος και οι έντονες καιρικές συνθήκες γενικότερα είναι από τα συνηθέστερα αίτια που αφήνουν το χρώμα του αυτοκινήτου να χάνει την ζωηρότητά του και, κατ’ επέκταση, είναι περισσότερο εκτεθειμένο το όχημα και λιγότερο προστατευμένο από παράγοντες (π.χ. σκουριά) που μειώνουν τον χρόνο ζωής του και δεν συμβάλλουν σε μια μακρόχρονη διατήρησή του.

ΑΛΟΙΦΗ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

Αν η γρατζουνιά είναι μικρή, επιφανειακή και αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχει “φαγωθεί” η επιφάνεια του οχήματός σας, τότε με ένα πανάκι και μία αλοιφή γυαλίσματος μπορείτε να επαναφέρετε την αρχική κατάσταση του χρώματος. Μπορείτε να προμηθευτείτε αλοιφή από το κατάστημά μας.

ΠΙΝΕΛΑΚΙ (ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΙΛΟ)

100ml χρώματος αρκούν κι ένα μικρό πολύ ψιλό πινελάκι, ειδικό για τις περιπτώσεις γρατζουνιών που δεν είναι πολύ βαθιές (δεν πρέπει να μπαίνει το νύχι βαθιά στην γρατζουνιά). Χρησιμοποιείτε το πινελάκι και γεμίζετε ελαφρά την γρατζουνιά με χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση θέλουμε τον κωδικό χρώματος του οχήματός σας ώστε να παράγουμε το χρώμα ακριβώς στην ίδια απόχρωση, ακολουθώντας την συνταγή που θα μας υποδείξει ο κωδικός. Η τιμή σε αυτήν την περίπτωση ορίζεται αναλογικά με το χρώμα που έχει το όχημά σας. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους ώστε να σας κατευθύνουν στην αγορά σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΙΝΕΛΑΚΙ.

SPRAY ΣΕΙΡΑΣ RODOLAC (400ml)

Αν η γρατζουνιά είναι αρκετά βαθιά, τόσο ώστε να μπαίνει ολόκληρο το νύχι, και μάλιστα αν είναι μεγάλη επιφάνειας, τότε είναι προτιμότερο να προχωρήσετε σε επισκευή με μερική βαφή για να προστατεύσετε την επιφάνεια από τυχόν σκουριά, αλλά και για ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Εμείς παρέχουμε την δυνατότητα να παράγουμε το χρώμα του οχήματός σας, σύμφωνα με τον κωδικό που θα μας υποδείξετε σύμφωνα με το όχημά σας και τις πληροφορίες χρώματος που φέρει σε ειδικό ταμπελάκι, να σας το εμφιαλώσουμε σε srpay βασιζόμενοι σε μηχανήματα aerosol τα οποία να φτάσουν στην πόρτα σας με ασφάλεια. Στις οδηγίες χρήσης παραθέτουμε αναλυτικά βήμα βήμα την διαδικασία προεργασίας και βαψίματος ενώ παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους που θα σας κατευθύνουν στο πως να επισκεφθείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε για την επισκευή του οχήματός σας. Και σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστείτε τον κωδικό του χρώματος όπου μπορείτε να δείτε στον σχετικό σύνδεσμο τον τρόπο που θα τον βρείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ

SPRAY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ;