Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Ιωάννης Γιακουμής Ανώνυμος Βιομηχανική Εμπορική Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο ΡΟΔΟΛΑΚ ΑΒΕΕ. Είναι μία οικογενειακή βιοτεχνία χρωμάτων αυτοκινήτων με την έδρα της να βρίσκεται στο υπέροχο νησί της Ρόδου, επί της εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου, στ’ Ασγούρου.

Ιστορία της εταιρείας

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τους Ιωάννη και Χρυσάνθη Γιακουμή το 1970, οι οποίοι με την παρουσία τους αποτέλεσαν σταθμό στην επιστήμη του χρώματος. Αργότερα το 1982 ίδρυσαν την εταιρεία, Ιωάννης Γιακουμής ΑΒΕΕ, καινοτομώντας στον χώρο των μηχανών παραγωγής και εμφιάλωσης χρώματος. Με εμπειρία πάνω από 45 χρόνια η εταιρεία έχει καταφέρει να καινοτομήσει αλλά και να ξεχωρίσει στην 100% αποτύπωση κάθε χρωματικής απόχρωσης.

Φιλοσοφία και δέσμευσή μας

Να μην αφήσουμε τον κόσμο να χάσει το χρώμα του. Για πάνω από 45 χρόνια στόχος της εταιρείας μας είναι να ευχαριστήσουμε τον κάθε πελάτη καλύπτοντάς τον στο 100% για την απόχρωση του χρώματος που τον ενδιαφέρει. 

Χρώμα με κωδικούς, ή χωρίς, για όλους τους τύπους οχημάτων, και όχι μόνο, σε μεγάλες ποσότητες. Υπάρχει η δυνατότητα εμφιάλωσής τους και σε spray.  

Διαδικασία

Βρίσκουμε το χρώμα ακριβώς στην απόχρωση που το έχει φανταστεί ο νους. Είτε είναι αυτοκίνητο, ένα όχημα γενικότερα, είτε οποιοδήποτε αντικείμενο, ελέγχουμε αν υπάρχει κωδικός. Αν δεν υπάρχει, με ειδικό φασματογράφο τελευταίας τεχνολογίας, “διαβάζουμε” το χρώμα προσεγγίζοντας την συνταγή του. Το τελικό αποτέλεσμα έρχεται με το “μάτι”. Η 45ετής εμπειρία έχει εξειδικεύσει το προσωπικό σε τέτοιο βαθμό που η τέχνη του χρώματος περνάει μέσα από το μάτι. Εμφιαλώνουμε επιτόπου το χρώμα σε spray για ευκολία στην χρήση. Παρέχουμε έναν οικονομικό τρόπο, και ταυτόχρονα ποιοτικό, με τον οποίο μπορεί ο καθένας να βάψει, να επιδιορθώσει, να ανανεώσει και να διατηρήσει φρέσκο και ζωηρό όχι μόνο το όχημά του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο χρηστικό ή διακοσμητικό αντικείμενο.

Στόχος και αντικείμενο της ιστοσελίδας

Στόχος μας είναι, μέσω των προϊόντων μας, να αναδειχθεί στο αντικείμενο το αποτέλεσμα που σας ενδιαφέρει. Για τον λόγο αυτό παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και έξυπνα tips σχετικά με όλους τους δυνατούς και σωστούς τρόπους βαψίματος. 

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημά μας καθώς επίσης φωτογραφίες με τις εφαρμογές τους. 

Στο blog της ιστοσελίδας μας “Spray it yourself” θα βρείτε άρθρα με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε καθώς και videos τα οποία θα σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα για το πώς θα βάψετε με τα spray Rodolac οτιδήποτε θέλετε να ανανεώσετε εύκολα, ποιοτικά και οικονομικά.  

Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δική σας περίπτωση, μπορείτε να μας στείλετε την ερώτησή σας γύρω από το προς βαφή αντικείμενο και θα σας απαντήσουμε σχετικά με το πώς να το βάψετε είτε με video είτε με πληροφορίες δείχνοντας σας λεπτομερώς όλη την διαδικασία βαψίματος. 

Εταιρική Υπευθυνότητα

Προτεραιότητά μας είναι η σύνδεση των λειτουργιών, των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας με την δέσμευσή μας για μία καλύτερη κοινωνία. Το όχημα αποτελεί σε μεγάλο ποσοστό το μέσο με το οποίο ο άνθρωπος συνδέεται και διευκολύνεται για την εργασία του, για την διατήρηση των κοινωνικών σχέσεων με τους οικείους του καθώς και για όλες τις υποχρεώσεις του. Η ανανέωσή του διατηρεί την ψυχολογία του σε υψηλά επίπεδα, όπως οποιαδήποτε ανανέωση (μαλλιά, ρούχα, ένα ταξίδι) γεγονός το οποίο συμβάλλει στην αποδοτική λειτουργία του σε κάθε τομέα της ζωής του.

Γιατί εμάς;

Τα Spray Rodolac δεν εκπροσωπούν απλώς μία εταιρεία. Πρόκειται για γνήσια χρωματική παραγωγή, ξεκινώντας από το μηδέν, δηλαδή από την εύρεση του χρώματος μέχρι και την εμφιάλωσή του. Αυτό, σε συνδυασμό με την διατήρηση του Spray στο χρόνο, αποδεικνύει την εξειδίκευση και τον επαγγελματισμό με τα οποία αντιμετωπίζουμε το χρώμα εμπνέοντας σε εσάς την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε.

Πού απευθυνόμαστε;

Οι βαφείς μπορούν να προμηθευτούν χρώματα και υλικά προεργασίας προκειμένου να βάψουν μία μικρή ή και μεγάλη επιφάνεια οχήματος (από μηχανάκι μέχρι Λεωφορείο).

Οι ιδιώτες, με ταλέντο και μεράκι στις κατασκευές, μπορούν να προμηθευτούν χρώμα, είτε σε συσκευασία, είτε σε spray για να καλύψουν γρατζουνιές στο όχημά τους ή για να φρεσκάρουν σημεία που έχουν ξεθωριάσει. Επιπλέον, μπορούν να αναπαλαιώσουν έπιπλα, αντικείμενα κάνοντάς τα να φαίνονται καλύτερα κι από καινούρια.

Οι ενοικιαστές αυτοκινήτων/μοτοποδηλάτων, οι επαγγελματίες οδηγοί (λεωφορείων, ταξί).

Σε οποιονδήποτε θέλει να βάψει οτιδήποτε από αλουμίνιο, σίδερο, λαμαρίνα κ.α. εφόσον τα χρώματα αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τα υλικά αυτά, αλλά και συναφή τους. Αποτελεί μία πολύ οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση για όσους δυσκολεύονται να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για κάτι πιο επαγγελματικό.

Η Ομάδα μας

Μαρία Βλαχοπούλου Γιακουμή 

Τεχνικός & Σύμβουλος Χρωμάτων  

Ραφαηλία Γιακουμή 

Υπεύθυνη Φυσικού & Ηλεκτρονικού καταστήματος 

Γεωργία Ζιγροτάκη 

Υπεύθυνη υποδοχής και εξυπηρέτησης 

Αλέξης  Χαϊδάλης 

Πιστοποιημένος Βαφέας οχημάτων παντός τύπου